Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Οι γκάφες μου ...

Γεια σας ...
Αυτό δεν είναι φθινόπωρο αλλά καλοκαίρι
όμορφο και γλυκό
και εγώ δεν αλλάζω με τίποτα το προγραμμά μου
και τις βόλτες μου στην θάλασσα,


Με αφορμή το link party της Μάρθας από το ιστολόγιο Γίναμε Γονείς
σκέφτηκα να γράψω μερικές γκάφες που έχω κάνει κατά καιρούς.

 
Ας ξεκινήσουμε λοιπόν:

  • Πριν δύο χρόνια λείπαν οι γονείς μου διακοπές και εγώ έπρεπε να ποτίσω τα λουλούδια τους. Η μητέρα μου έχει ένα σωρό λουλούδια που είναι διασκορπισμένα στο ισόγειο, στον πρώτο και στον δεύτερο όροφο. Εγώ δεν έχω και τρέλλα με το πότισμα αλλά το προσπάθησα όσο μπορούσα. Κάποια μέρα βράδυ πήγα να ποτίσω και ενώ μου είχαν πει να μη ποτίζω με το λάστιχο αλλά με το ποτιστήρι ανοίγω τη βρύση να βάλω νερό στο ποτιστήρι αλλά δεν έτρεχε με τίποτα. Την ανοίγω πιο δυνατά την βρύση και βάζω το λάστιχο κοντά στα μάτια μου να δω τι έχει συμβεί. Εκείνη την στιγμή έρχεται το νερό απάνω μου με κάνει μούσκεμα και γλιστράω και πέφτω κάτω.
  • Όταν η κόρη μου ήταν μικρή της άρεσε πολύ να πάιζουμε μπουγέλα. Ζέστη έκανε και εγώ δεν είχα αντίρρηση. Μια μέρα όμως της είπα πως σήμερα θα ερχόταν η θεία της για να κάτσουμε. Μπήκα μέσα στην πισίνα της και έπαιζε μόνη της. Ήρθε η αδερφή μου και μιλάγαμε καθώς την βλέπαμε να παίζει. Κάποια στιγμή δε της δίναμε σημασία και αισθανθήκαμε έναν αέρα από πάνω μας και λίγα λεπτά μετά ήμασταν και οι δύο μούσκεμα. Η κοπελιά είχε ανέβει σε μια καρέκλα και είχε πάρει το λάστιχο που είχαμε ξεχάσει ανοιχτό και μας έκανε μούσκεμα μέχρι τα εσώρουχα.
  • Άλλη φορά η αδερφή μου είχε πάει ένα ψαράκι και λείπανε. Εγώ και η Μαρκέλλα πηγαίναμε να το ταίζουμε. Μια μέρα πήγαμε και εγώ με το που μπήκα στο σπίτι πήγα τουαλέτα. Λίγα λεπτά μετά ήρθε η Μαρκέλλα και μου είπε πως το ταίσε το ψαράκι. Ντύνομαι γρήγορα και πηγαίνοντας στο ψαράκι είδα όλη την γυάλα του γεμάτη τροφή. Είχε ρίξει όλο το κουτάκι με την τροφή. Εγώ τότε σκέφτηκα να του αλλάξω το νερό για να μην πάθει τίποτα. Το πιάνω με το τρυπητό που έχουμε για το τσάι για να το βάλω σε μια λεκανίτσα με νερό και να καθαρίσω τη γυάλα του. Όμως αυτό μου φεύγει και πέφτει στο πάτωμα. Το πιάνω γρήγορα με το χέρι και αντί να το βάλω στο νερό το βάζω σε μια κούπα με γάλα που είχα για την Μαρκέλλα. Καθαρίζω τη γυάλα του γρήγορα και κοιτάω στη λεκάνι με το νερό που υποτίθεται πως το έβαλα αλλά δε το βρήκα. Κοιτάω από εδώ και από εκεί αλλά τίποτα. Λέω της Μαρκέλλας να πιεί το γάλα της και τότε το είδα. Το βάζω μέσα στο στραγγιστήρι και μετά στο νερό. Το πλένω καλά και μετά το βάζω στην γυάλα του και όλα καλά.

Προς το παρόν δεν θυμάμαι άλλη γκάφα.

Σας ευχαριστώ για τα όμορφα σχολιά σας.

Φιλάκια ...

22 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες οι ιστορίες σου!!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έκανα εικόνα εσένα να κοιτάς το λάστιχο ακριβώς πριν σου έρθει το νερό και ξακαρδίστηκα! Το ότι δε το ψαράκι επιβίωσε από το λουτρό με γάλα, με ξεπερνάει!!! Από το πάρτυ της Μάρθας σου ήρθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γέλασα πολύ μέ τήν ιστορία τού ψαριού!!Πάλι καλά πού έζησε!!
    Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ευτυχώς από μένα έζησε.
      Σ' ευχαριστώ πολύ Δήμητρα.
      Καλό Σ/Κ και σε σένα.
      Φιλάκια ...

      Διαγραφή
  4. Γελάω σα χαζή με το λάστιχο!!!
    Από το party της Μάρθας κι εγώ!

    Τρελοτουρίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά έχουμε ένα θέμα με τα καημένα τα ψαράκια!! χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. αχχαχαχαχχα σας μπουγελωσε για τα καλά η μικρή! Ευτυχως που επεζησε το ψαρακι, κρυος ιδρωτας θα σας ελουσε φανταζομαι!
    Καλό ξημέρωμα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δε λες τίποτα.
      Μούσκεμα γίναμε.
      Όσο για το ψαράκι εγώ το άφησα ζωντανό.
      Φιλάκια ...

      Διαγραφή
  7. Τουλάχιστον το δικό σου ψάρι έζησε!!!
    Από το link party του Γίναμε γονείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. χαχαχαχα πολύ γέλασα!!!!! τρελαίνομαι με γκάφες!!! εννοείται πως έχω κάνει και γω άπειρες!!! :) φιλάκια πολλά, καλή εβδομάδα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μία έβρασε το ψάρι εσύ το έκανες μπισκότο για το γάλα!!χαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. όμορφη ανάρτηση !!!
    καλή εβδομάδα να εχεις ..
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή